dissabte, 3 de setembre del 2022

LA LLEGENDA DE THE CAT’S MIAOW

NOU REGISTRE

A l’amic Jordi, crec que l’acabaré adoptant. El seu amor per la bona música independent, des de la nau proveïdora de Gràcia comandada per dos genis equivocats, el comparteix generosament amb qui el vulgui escoltar.

Des d’allà, dispensa píndoles psicotròniques en dosis sense control. Una de les darreres, la compilació editada pel també independent segell anglès World Of Echo de la banda de indie-pop australià The Cat’s Miaow. Porta per nom Songs ’94 –’98 i l’han llançat en edició senzilla i amb la inclusió d’un 7” i un fanzine.


L’àlbum és una selecció dels meravellosos singles editats en 7” més l’inèdit I Take It That We’re Through del 1998. Van començar a funcionar el 1992 amb Bart Cummings (guitarra, baix, veu) i Andrew Withycombe (baix, guitarra) amb la ràpida incorporació de Kerrie Bolton (veu) i Cam Smith (bateria). Destacar un sol tema és complicat. Des de la inicial Hollow Inside o la subtil distorsió a What Time Is It There o els preciosos ecos lo-fi a Shoot The Moon o la inèdita esmentada que la banda ha compartit amb aquest vídeo... Sons hipnòtics, elegants, perfecta i hàbilment estructurats, amb picades d’ullet a Galaxie 500 o Beat Happening, fan que la senzillesa de la seva obra, es converteixi en sublim. Gràcies a tots els que feu possible que ho escoltem.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada