dimecres, 7 de setembre del 2022

THUNDERBIRDS, TITELLES A LA CORDA

MERCADILLO

Lady Penelope i el seu xofer Aloysius “Nosey” Parker, van ser una de les parelles de les mítiques series emeses al llarg de la dècada dels seixanta. Formaven part del que a Espanya li van dir Guardianes del Espacio.

Fets a mà com a tribut a la sèrie Supermarionation Thunderbirds de Gerry i Sylvia Anderson, seran una de les peces estrelles de la subhasta de més de 200 lots que es realitzarà demà passat a la casa Ewbank de Surrey. Formen part de la col·lecció personal de titelles i material relacionat del ninotaire Phil Eason, traspassat abans d’hora l’any passat.

Com a fabricant de titelles, Eason es va dedicar a crear rèpliques exactes de personatges per a col·leccions privades de tot el mon. Amb el canvi de segle les seves aportacions incloïen treballar per la franquícia d’Stars Wars. ‘La imaginació i el talent de Phil Eason, van fer una contribució molt important a l’èxit de pel·lícules i sèries de televisió durant dècades’ va dir Alastair McCrea, un dels reponsables d’Ewbank.



El ninot de Lady Penelope, sobre suport de fusta, ha estat valorada entre 800 i 1200 lliures, igual que la d’en Parker. Tots dos personatges formaven part dels agents de l’organització secreta International Rescue. De quan els que vigilaven eren bona gent. Si és que alguna vegada ho han sigut.

part de la col·lecció relacionada amb Gerry Anderson

Star Trek The Animated Series – edició limitada 82/300 signada per William Shatner i Leonard Nimoy, 53 x 73 cms.

S.H.A.D.O. UFO Century 21 Merchandising Ltd. 1970 poster/card, 43 x 60 cms.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada