diumenge, 18 de setembre del 2022

JIM NOTHING, EXERCICI ACADÈMIC

NOU REGISTRE

Impetuós debut en format gran, d’un altre resident a les antípodes. Afortunadament les antípodes geogràfiques, perquè la distancia de nosaltres musicalment parlant, és impossible que sigui més propera.

Es tracta de Jim Nothing – àlies de James Sullivan – en funcionament des de 2013, que ha pogut aparcar les feines en altres bandes (entre elles la de bateria amb Salad Boys) i després de dos EP i un de compartit de ja no recordem quan, ha buscat el temps per poder treure un àlbum de dotze cançons, de nota alta. Amb Sullivan, Jim Nothing son la talentosa Anita Clark (Motte, The Phoenix Foundation) al violí i veu i Brian Feary (Salad Boys) a la bateria i al baix, que el comparteix amb Paul Brown i Ben Odering.

Feary, que és una mena de guru de l’escena DIY de Christchurch i ànima del segell de la ciutat Melted Ice Cream Records, ha realitzat també les tasques de gravació i producció, d’aquest flamant In The Marigolds. Un no parar de gust des que arranquen amb la velvetiana It Won’t Be Long, passant per Only Life que podrien signar-la uns joves Pixies, els ressons de The Go-Betweens a In The Marigolds, que tanca i dona nom al disc, o amb aquest Yellow House, el primer tall que van compartir. Ha sortit via la mateixa Melted Ice Cream i el segell espanyol Meritorio Records.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada