dissabte, 17 de setembre del 2022

L’ALLIBERAMENT DE VAN GOOSE

NOU REGISTRE

A base de ser al lloro, s’acaba trobant. Buscar coses diferents, te la seva recompensa: es troben. Com el cas d’aquestes nou cançons alliberades, no fitxades per la policia.

La tendència que en general tenim totes, és cercar etiquetes en el moment de definir el treball d’algun music. En el cas de Van Goose, ho deixo per a la que s’atreveixi a fer-ho. Ritmes que es solapen, licks que ni t’esperes, brunzits i harmonies que es mesclen per acabar embocats oferint un resultat sorprenent.

(fot Javier Ortega)

Shlomi Lavie és un músic instal·lat a Brooklyn, que es fa dir Van Goose per abastar tot allò on hi te ficada la banya. Des d’aquest projecte personal, passant per la seva aportació en bandes com Marcy Playground o Electro Morocco. Ara ha editat aquest in-identificable objecte volador amb el nom de Post Truth And Bird Feeders.



Va escriure l’àlbum un cop com diu ell mateix ‘vaig poder sortir del meu propi forat’. Una vegada fora, es va sentir prou fort per tirar endavant amb el disc: ‘M’impulsava la necessitat de comprendre l’ecosistema digital i la seva extraordinària capacitat per alterar i modelar la perspectiva de les persones d’una manera tan eficaç. Bàsicament, la pregunta que em faig és, “com diantres hem arribat aquí?’. Molt fàcil: mirant la tele. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada