diumenge, 4 de setembre del 2022

DUMB, MENS SANA IN CORPORE SANO

A LA VISTA

El rock, tret d’algunes excepcions obvies i honorables, sempre hauria d’aportar un missatge social i polític. Naturalment incorrecte, provocador o mínimament transgressiu.

El quartet de Vancouver Dumb, ha anunciat el seu tercer treball, Pray 4 Tomorrow, que sortirà a mitjans de novembre via Mint Records. Van debutar amb Seeing Green (Mint – 2018), consolidant-se i fent-se un lloc en el nostre inventari amb Club Nites (Mint – 2019). Ara amb aquest nou àlbum, aporten 18 composicions de nova temàtica irreverent.

(fot Marisa Kriangwiwat)

Han compartit aquest vídeo de Pull Me Up, una cançó sobre l’encefalograma lineal d’algunes persones absorbides per la propaganda mediàtica: ‘Sembla que fins i tot alguns dels nostres amics més intel·ligents, es troben atrapats en bucles amb el discurs de sempre, en una lluita que no acaba mai amb altres enciclopèdies ambulants, on intenten sense cap possibilitat d’èxit, sotmetre la seva veritat’ ha explicat en un comunicat Franco Rossino, que afegeix ‘Pull Me Up (referint-se a Pulled Up dels Talking Heads), tracta d’arribar a aquests amics que han estat exposats massa temps, fonent-se’ls el cervell per culpa d’un esforç insistent’. A sobre son uns catxondos







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada