diumenge, 11 de setembre del 2022

TORNA EL COMFORT DE THE ORCHIDS,

NOU REGISTRE

Una de les formacions que van estar en el mític segell Sarah Records, editant amb ells els seus tres primers àlbums, tots ells imprescindibles, acaba de llançar el que fa set de la seva discografia d’estudi.

La banda de Glasgow The Orchids, presenta nou material en vinil, de la ma dels ex-Sarah Amelia Fletcher i Rob Pursey (Heavenly, The Catenary Wires) des de Kent, amb el nou segell Skep Wax Records, i es diu Dreaming Kind

La cançó que obre el disc, Didn’t We Love You, és, com diuen, la cançó pop perfecte. Ritmes tintinejants per mostrar una situació física i mental, en aquest cas el de cabreig, per la panda de delincuents que van fent d’aquest mon cada dia un lloc més desagrable.

La banda, que inclou a James Hackett, al guitarrista John Scally i al bateria Chris Quinn, amb Ian Carmichael a la producció, han sigut capaços, cosa que no dubtàvem, de fer un nou àlbum amb tretze brillants declaracions d’amor al pop, amb la sinceritat que sempre els ha acompanyat. L’exemple, aquest  This Boy Is A Mess on parlen de la fragilitat de les coses, amb un ritme agredolç, on la música va pujant cap a cotes reconfortants, que rebem amb els braços tan oberts, que acaben fent-nos mal.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada