diumenge, 25 de setembre del 2022

LES RENCARDS, MADE IN BARCELONA

NOU REGISTRE

La veterania és un grau i sinó, que els hi preguntin als membres de Les Rencards. Quatre músics units per la passió pel freakbeat i el garatge, amb una trajectòria de gran tonatge.

Amb el cul pelat de fer carretera, els hi ha arribat el moment de deixar-ne constància en format físic en aquest mon finit, amb l’edició del seu primer disc, aquest tremendo àlbum de títol homònim enregistrat als estudis Sons de Barcelona, de la mà de l’expert en produccions garatgeres i líder dels The Raunch Hands, Mike Mariconda, que dit de passada, resideix habitualment a la ciutat.

La banda la formen les catalanes Merli Marlowe (front girl, veu) membre de The Mortettes i el llegendari Marc Argenter (guitarra) dels famosos The Flashback Five, més el brasiler Gabriel Camargo Nogueira (baix) i el francès Ian Kay (bateria), tots quatre en nombrosos fronts, sempre de serrell i patilla llarga. Amb una acurada presentació, els hi ha editat el segell de Lisboa Groovie Records i l’estaran presentant, de forma més o menys oficial, el divendres 14 d’octubre a la sala Almo2bar de Barcelona.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada