dijous, 8 de setembre del 2022

THE ORIELLES, ART i MÚSICA DE LA MÀ

NOU REGISTRE

Fan composicions de pop electrònic molt elaborades. Recullen les experiències viscudes i en fan històries amb la intenció de remoure emocions. Ni que sigui una estona.

La banda anglesa The Orielles, ens ho proposen amb el seu nou doble àlbum, aquest Tableau, continuació de Disco Volador de 2019 – La Vita Olistica no compte – i que sortirà la primera quinzena d’octubre via Heavenly Records amb presentació exclusiva en dos shows amb orquestra complerta, a Manchester i Londres.

Van utilitzar diferents mètodes, entre ells les Oblique Strategies, les cartes dissenyades per Brian Eno i Peter Schmidt a principis dels setanta, per ajudar amb la creativitat. Ha sigut auto-produït per la pròpia banda amb la col·laboració de Joel Anthony Patchett. 

Han compartit un primer tema, Beam/s, amb un videoclip amb referències a Les Amants de René Magritte. Esmé Hand-Halford, la vocalista i baixista, ha comentat que la cançó porta un llarg període de temps amb ells tres i que s’ha anat adaptant a les diferents circumstàncies viscudes per la banda. ‘En la lletra es pot veure un reflex d’aquesta evolució, que deriva en la deformació del temps, els records i les relacions que una mateixa genera al llarg del camí’. 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada