dissabte, 24 de setembre del 2022

LES DELICIES DE RENOVATOR’S DELIGHT

NOU REGISTRE

Aquest és un bon intent de fer cançons que, dintre de ser reflexives respecte les dissonàncies que vivim, se’ls hi ha tret el dramatisme habitual que hi posa la gent amb el pis mal moblat.

Cançons escrites des de l’observació per Madeleine Keinonen que a més de cantar en aquest disc de debut, ho toca gairebé tot, amb l’acompanyament de Pippin Blackwell al violí, Patrick Hill a la bateria i Cam Smith als teclats, que també fa la seva aportació especial amb la serra arquejada. Es fan dir Renovator’s Delight i l'àlbum l’han enregistrat a Incremental Records a Brisbane, amb el mateix Cam Smith a la feina de producció, donant-li aquest aire casolà una mica local. De fet, estan a només sis hores d’avió d’Auckland.

Keinonen és l’anima al darrere de Dumb Things, que hi posa la veu i la guitarra, dels que inevitable i afortunadament, hi deixa algunes mostres. Com dèiem, és el seu primer àlbum en solitari, es diu Bark All Night, li ha editat el segell Little Lunch Records. Insisteix en que no és un disc melancòlic. Melancòlic no, però per anar de festa tampoc. Potser per a un dia de pluja auspiciosa? 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada