dilluns, 5 de setembre del 2022

ARCTIC MONKEYS, PROGRESSEN ADEQUADAMENT

NOU REGISTRE

Pel què sigui – no entrarem aquí a desenvolupar el com i el perquè – son una d’aquelles bandes convertides en tota una institució britànica.

El recorregut al llarg de casi dues dècades, sigui com sigui, els avala. On han arribat Arctic Monkeys, ens agradarà més, o menys, però mantenen un interès alt, que ja és molt. Tenen a punt per sortir de cara a festes, el seu setè àlbum d’estudi que porta per nom The Car, sota les consignes de Domino Recordings. Es refereix al de la portada? Una fotografia presa pel bateria, Matt Helders, on fent un esforç tancant molt els ulls, es veu un Toyota Corolla – E90 en un terrat d’un edifici de Los Angeles.

Fa uns dies, el 23 passat, van fer la presentació en viu en un festival a Zuric, del primer tema que s’inclou en el disc. Es diu There’d Better Be A Mirrorball, un tema que no es despista gaire del seu darrer treball, Tranquility Base Hotel & Casino de 2018, i on podem escoltar en tota la seva “maduresa” al grup i a Alex Turner fent de crooner. Com tothom, que s’afaita, es depila o ni una cosa ni l’altre, es fan grans, i encara que no sempre te perquè passar, en aquest cas el seu estil va en consonància.




Consta de 10 temes, tots escrits per Turner, amb Jamie Cook i Tom Rowley acreditats en tres de les cançons, i amb producció de James Ford. L’enregistrament es va produir durant els mesos de calor de l’any passat a Butley Priory, Suffolk, als RAK Studios de Londres i La Frette de Paris. Els podràs veure el dia 17 d’aquest mes al Primavera Sound Entertainment. Al de Los Angeles...i fer un Mac Burger. És el meravellós mon globalitzat, de proximitat, sostenible i unes quantes xorrades més... 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada