dimarts, 20 de setembre del 2022

THE BAUDELAIRES, INSPIRACIONS SURFIANES

NOU REGISTRE

Visions enterbolides provocades per incorruptes notes vingudes de mons paral·lels... com les que em provoquen l’esplèndid segon treball de The Baudelaires.

El quartet de Melbourne, acaben de fer salpar direcció als nostres cervells, vuit noves naus equipades amb tot el necessari. Porten el nom de TiLT i les han posat en marxa de la ma d’Andrea ‘Fox’ Volpato des del seu estudi de Venècia.

(fot Jordan Pegley)

La formula consisteix en poderoses guitarres i una efectiva secció rítmica, com les de d’aquesta Roller Vaseline, de la que Grischa Zahren-Bergner explica com va anar la cosa: ‘Volíem que la cançó sonés com alguna de les que fan una de les nostres bandes favorites i amics, els New Candys, amb els que vam estar de gira per Austràlia. Però al final va sortir molt diferent del que preteníem, especialment amb tot el que vam treure inspirant-nos en Fernando (Nuti) – líder de la banda italiana – fent el seu primer surfing a la platja de Bermagui’. Inspiracions matèriques que ens traspassen una i una altra vegada fins que rendides, ens deixem anar per damunt de les ones. A Europa ha sortit via Kozmik Artifactz.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada