dissabte, 10 de setembre del 2022

JUNIOR BOYS APORTEN SERENITAT

NOU REGISTRE

Si tot l’àlbum és com el tema que han compartit per anunciar el llançament del seu nou disc, decididament podrem utilitzar-lo per substituir la tele quan vulguem que ens vingui la son.

Es diu Waiting Game i Night Walk és la cançó que avancen per dir-nos que ens ho agafem amb calma. La inspiració els hi va venir justament dels passejos que feien quan no es podien fer, perquè figura que estàvem tancades a casa. És el sisè treball del duo canadenc de synth-pop, Junior Boys, ara format per Jeremy Greenspan i Matt Didemus.

L’àlbum te prevista la seva sortida per a finals d’aquest mes que ve, via City Slang. Ha estat enregistrat a l’estudi que Greenspan es va fer construir per matar l’estona i aporta contribucions del saxofonista Colin Fischer (Caribou) en casi tots els talls i la cantant Alana Stuart (Bonjay) posa la veu en el tema Yes 2. En els seus passejos, mentre escoltava música, va fer-se una reflexió: ‘Un fet estrany en la percepció del so, és que escoltem amb més gran precisió a nivells de volum baixos’, va dir Greenspan en un comunicat. D’aquesta manera, pots entrar en un espai més intens, i em vaig adonar de que volia fer un disc pop, que es visqués en aquest espai’.

Nigh Walk, imagina a una persona desapareguda que no vol ser trobada. ‘El dia en sí mateix, és una invasió de la privacitat i la nit és un camuflatge’. El vídeo l’han fet utilitzant imatges del programa Night Walk, un dels primers en utilitzar imatges en càmera lenta. Pertanyen a l’estació de metro de Yorkdale, a Toronto el 1986 i la cançó segons Greenspan pretén donar un respir a l’oient. ‘M’agrada la idea de que la gent el posi a casa i exhali alleujada, encara que aquest alleujament estigui tenyit de tristesa’.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada