dijous, 15 de setembre del 2022

YAWN MOWER, MILLOR QUE UNA BEGUDA ENERGÈTICA

NOU REGISTRE

No hi ha res millor per encarar, no el canvi climàtic, sinó un canvi pitjor, el d’estació, que la bona sintonia amb un debut esplèndid que et fa cantar a ple pulmó i exorcitzar tota la merda que ens continuen abocant.

Des de Red Bank, NJ, Yawn Mower que porten fent cerimònies, quan el 2015 Mike Chick i Biff Swenson es van preguntar ‘Es pot saber quan començarem a muntar una banda de garatge-fuzz? Que tal si demà, es que m’acabo de comprar una guitarra’. I així, després d’uns quants singles i EP’s, arribarà a finals de mes aquest To Each Their Own Coat, via Mint 400 Records.

El 2021, després de completar les pistes bàsiques i les veus, Mike em va donar llum verda per el llarg dels mesos següents, preparar uns arranjaments com Déu mana. Un cop ho vaig tenir, li vaig ensenyar, que justament aquells dies arrossegava una depre. De sobte, va tornar a l’estudi totalment nou i vam trepitjar a fons fins enllestir-ho’, explica Biff Swenson. (Com en un anunci d’un lleva-taques...): Les depres i els canvis que tanta mandra poden fer, desapareixen ràpidament amb Yawn Mower





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada