dijous, 22 de setembre del 2022

PROTEX, DE FORTA ESSÈNCIA

NOU REGISTRE

Amb nou àlbum, i carretera i manta, l’essència del punk amb tocs power-pop es manté intacta de la mà de la banda de Belfast Protex.

Van sorgir un mogut 1978, fent tàndem amb els seus veïns de Derry The Undertones. Amb un grapat de singles editats i una gira pels Estats Units i Canadà el 1981, no van poder evitar la sempre trista separació. En plantilla de Polydor, van enregistrar un LP que no van aconseguir llançar fins el 2010, quan el segell de Nova York Sing Sing Records es va poder fer amb les cintes i les va treure amb el nom d’Strange Obsessions.

Potser animats pel fet, Aidan Murtagh i David McMaster van reformar la banda i s’ha mantingut en actiu fins ara amb Murtagh (veu, guitarra), més Norman Boyd (guitarra, veus), John Rossi (baix, veus) i Gordie Walker (bateria). El nou àlbum es diu Wicked Ways que els hi ha editat el segell austríac Bachelor Records. Inclou dotze frenètiques cançons, amb l’esperit enèrgic d’un concepte indestructible, incrustat en cada una d’elles. Continuarà.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada