dilluns, 19 d’abril del 2021

GALACTAPUS, FESTIVAL EXPERIMENTAL

NOU REGISTRE – VÍDEO

Hi ha àlbums que et desperten tots els sentits... i instints. Qui diu que l’experimentació està aparcada? Son de Minneapolis, la ciutat actualment coneguda per ser on la policia practica el tiro amb els ciutadans negres

Els membres de Galactapus es proclamen portadors de l’space-aquatica, que no és res més que la mescla de substàncies, entenguis psicodèlia i punk. Com la seva música, les lletres formen part del pastís. Emancipada, un pel calavera, com el costat lluminós de les bandes serioses experimentals de l’estil de The Residents, Snakefinger o fins i tot Wire. Des de Galactapus diuen que es troben a gust amb les energies i éssers més elementals, l’aigua, els ocells, el paper d’alumini... Segons comenten, componen a partir de les sensacions que es transmeten abans i mentre es preparen abans de començar. 

Fa una setmana, han fet entrega d’un nou vídeo amb la cançó Aquatron Brother del que expliquen: ‘Tot està fet per nosaltres mateixos. La història transcorre a casa d’un de nosaltres, al pati. Molt amateur, però amb ganes de fer-ho bé. El títol fa referència a un dels reproductors de 8 pistes que utilitzem, un disseny particularment sinistre i retro-futurista’. Màgicament descarat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada