divendres, 30 d’abril del 2021

HOOVERIII NO PODEN ESPERAR MÉS

NOU REGISTRE

Estan en marxa des dels primers anys de la dècada passada. Després d’uns quants singles i cassettes, Hooveriii va debutar amb un disc homònim recopilant tot el material que tenien i que va editar Permanent Records el 2018

La formació de Los Angeles, liderada per Bert Hoover ara ha editat el que es pot considerar segon disc. Es diu Water For The Frogs, el van enregistrar als estudis Station House a la zona d’Echo Park de la mateixa ciutat i aquesta vegada el llançament ha sigut a través de Reverberation Appreciation Society. Els membres de la banda, a part de Hoover (guitarra i veu), son Gabe Flores (guitarra i veu), Kaz Mirblouk (baix i teclats), James Novick (teclats), Casey Sullivan (veu i teclats) i Owen Barret (bateria), i asseguren tenir moltes ganes de continuar treballant, sense descartar la possibilitat d’un nou disc aquest mateix any.

Hoover explica que durant la gira per Europa el 2019, van disposar d’un dia lliure a la ciutat alemanya de Furth i que es van passar la major part del temps escrivint el disc: ‘Vam poder fer-ho en un antic búnquer alemany convertit en local d’assaig. Realment hi havia una energia estranya que va ajudar força a la confecció del disc’ va afegir. Parlen d’estar influenciats a parts iguals pel krautrock i pels discos ‘alemanys’ de Bowie i Iggy Pop. Potser sí, però molt dissolt en la tendència neo-psicodèlica post-apocalipsi actual.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada