dimarts, 13 d’abril del 2021

WURLD SERIES, AMB GARANTIA DE DENOMINACIÓ D'ORIGEN

NOU REGISTRE

Aquest What’s Growing és el disc perfecte per surfejar damunt la cresta de la quarta onada i de qualsevol altra de les que ens tenen reservades

És el segon de Wurld Series, el quartet de la ciutat d’Otautahi (Christchurch és el curiós nom colonial), ciutat de Nova Zelanda que des de 1984 te una placa especificant que si des d’allà travesséssim el planeta, sortiríem més o menys a Vic.

Sí que és veritat que beuen directament de la banda de Stockton, però ho broden. Si Stephen Malkmus i companyia fossin morts, podrien ser ben bé la seva reencarnació. La banda la lidera Luke Towart (veu, guitarra) amb la seva mà dreta Brian Feary (bateria), i es fan acompanyar en algunes cançons per Emma i Adam Hattaway (baix i guitarra). Son quinze temes de rock pur i dur, amb guitarres afiladíssimes i bases rítmiques a la una que arrepleguen tots els esperits enrotllats dels noranta. Luke Towart arrossega la veu com si l’estigués esperant la gloria a la cantonada. La temàtica? Reflexions sobre el neguit surrealista del dia a dia. A les composicions li posen un punt agosarat i provocador. L’aporten amb les acceleracions i distorsions que posen de guarniment, l’elegància del fuzz omnipresent en casi tots els temes i el capritxos del baix d'Emma HattawayL’edició queda repartida entre l’australiana Osborne Again Records i Meritorio per Europa i els USA, a més de Melted Ice Cream, propietat de Brian Feary, des de casa.

Ja en tornem a tenir aquí una de recent. Una nova i flamant producció d’una de les millors marques amb denominació d’origen ‘pop’: Nova Zelanda. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada