dijous, 29 d’abril del 2021

MAURICI RIBERA POSA MÚSICA A UN CURTMETRATGE

ALTRES REGISTRES

El músic, activista musical i musicòleg Maurici Ribera fa un nou pas endavant en la seva ja intensa carrera en el món de la composició... i de quina manera

Com The Missing Leech, porta uns quants anys editant música. Molta d’aquesta ha acabat en àlbums, com l’encara referent Trompetes a Holanda, de 2011. Molta altra, va formant part d’un ric repertori que s’ha pogut escoltar en algun dels seus centenars de directes aquí, o en algun pub de qualsevol punt del mapa internacional.

Amb Espígol, en format banda, a mitjans de 2019 va editar un àlbum amb vuit temes en digital. Ara, finalment, fa només uns escassos dies, que va presentar el seu debut com a Maurici Ribera. Es diu Naixement-Vida i és un tema especialment compost com a banda sonora pel curt ‘M Una Altra Mirada’ dirigit per Christian G.Dabant a partir d’una idea original de Rosa Sánchez. La cançó manté perfectament el clima del curt. Amb veu esquinçada, es filtre com a complement final acoblant-se de manera concreta a la pertorbació de la protagonista. Sortirà en format físic a mitjans de juny via El Mamut Traçut/Hidden Track Records.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada