dissabte, 17 d’abril del 2021

THE ARMED, LA MEVA IAIA EN DIRIA POCA-SOLTES

NOU REGISTRE

El col·lectiu de noise-punk de Detroit, The Armed, ahir va llançar el seu tercer àlbum. Es diu ULTRAPOP i surt via Sargent House. Mantenen la divertida actitud de no descobrir cap dels noms dels membres que componen la banda

El disc conserva les formes habituals. Ritmes frenètics, desenfrenos i fer els cràpules tot el que es pugui. En conjunt però, ben construït i ben amanit des de les bases de la cultura pop més intemporal. Afirmen: ’Crear art vital significa entregar al públic tensions que siguin novedoses i intrigants. Amb el temps i l’us, es tornaran menys novedoses i efectives, convertint-se en noves expectatives. Ara seriosament, ULTRAPOP vol crear una experiència a l’oient diferent del que hagi sentit fins ara. Una rebel·lió oberta contra la cultura de l’expectativa en la música ‘hard’. És una versió alegre, sense gènere, anti-punk per crear en l’oient, l’experiencia més intensa possible. És la cosa més dura, més bonica i més espantosa que vam poder fer’.

Tony Wolski, Chris Pennie, Nick Yacyshyn o Ben Koller son alguns dels nom que corren. Expliquen que constantment hi ha gent entrat i sortint o musics convidats, amb el que es fa difícil nombrar tots els que son. Alguna vegada també s’han descobert persones que s’han fet passar com a membres de la banda amb noms inventats. Doncs això: la banda més cràpula del moment.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada