dimecres, 17 d’agost del 2022

AMB FUTURE SUCK PASSARÀS LA ITV

NOU REGISTRE

Si quan poses la tele només et venen arcades, si quan surts al carrer no saps cap a on mirar per no deprimir-te encara més, en definitiva, si t’has quedat sense esma per tirar endavant amb la teva vida, escolta el debut de Future Suck.

Es coneixen des de 2019 i son els crits de Grace, les guitarres de George i Rhys, el perímetre que aporta amb el baix Kayley i els cops de Carl. Entre concert i concert amb les seves altres bandes, Blonde Revolver, Super X, Carpet Burn i The Brakes, encara tenen temps per, després de la demo en cassette que van treure a finals d’aquell any via Blow Blood Records, llançar aquest artefacte, mai millor dit, amb 11 temes de trepidant punk rock i que es diu Simulation

Els hi acaba d'editar Rack Off Records i estan una mica orgullosos d’haver aconseguit un so més punyent, a base dels seus escandalosos riffs i la veu estripada de Grace Gibson mesclades per explotar-te a la cara per Maxime Smadja als estudis francesos de Château Vergogne.

Aquesta cançó, Hold Me Back, parla ‘sobre quan per fi renuncies a alguna cosa que t’has estat fotent i et sorgeixen dubtes’. Aquesta banda de Melbourne et farà la posta a punt.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada