dilluns, 15 d’agost del 2022

KRAMER EXPLORA LES TEORIES QUÀNTIQUES

NOU REGISTRE

El músic i productor discogràfic Mark Kramer, incansable activista musical, te preparat per a finals d’agost un nou àlbum de temes exquisidament atmosfèrics.

El novembre de l’any passat, donaven compte del disc Words & Music, Book One LP que va editar a través del seu propi segell Shimy-Disc i de Joyful Noise Recordings. Ara en te preparat un de nou, Music For Films Edited By Moths, que sortirà a finals de mes. Ha compartit un parell de temes acompanyats de vídeos, obra de l’artista visual holandesa Tinca Veerman. Son Stars Will Die Tonight i aquest Like The Planets Love The Sun.

Sobre aquest àlbum de temàtica contemplativa, ha explicat: ‘El que he arribat a comprendre, és la noció operativa de que no hi ha passat ni futur. Només hi ha una sèrie de moments microscòpics en constant evolució que constitueixen el present miraculós. Llavors, si em preguntes que és exactament el que estic tractant de fer ara mateix, amb la música, la resposta no podria ser més simple: Només intento explicar-me. Estic tractant de mostrar qui soc’. Cadascuna, evoluciona cap a on evoluciona. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada