diumenge, 21 d’agost del 2022

GIRLS IN SYNTHESIS, SENSE TREVA

A LA VISTA

Continuem amb propostes que alimenten esperances. Aquesta vegada pel costat post-punk experimental del terceto format a Londres el 2016 Girls In Synthesis.

Després del single auto-editat The Mound Disappear aquell mateix any, van venir varis EP en vinil a través del desaparegut segell experimental Blank Editions, una compil·lació i el 2020 l’àlbum de debut, Now Here’s An Echo From Your Future, editat pel segell Harbiger Sound.

En aquests dos darrers anys de paranoies i derivades, han tingut l’humor d’editar un parell més de mini-lp. Ara, amb ganes de donar molta guerra, anuncien la sortida del segon àlbum, aquest The Rest Is Distraction, amb més soroll i unes lletres que parlen sobre el costat més fosc de la interacció humana, sense manies a l’hora de parlar de l’estat de confusió que vivim.

Watch With Mother és el primer senzill que comparteixen, al que li seguiran properament My Husband el setembre i Cottage Industry a l‘octubre, ja amb la sortida imminent de l’àlbum sencer en físic, via el propi segell de la banda, Own It Records i de Cargo Records.


John Linger (veu, baix), Jim Cubitt (guitarra, teclats) i Nicole Pinto (bateria) han comptat amb els seus amics habituals funkcutter (vents) i Stanley Bad (violí), més la ex-The Fall Eleni Poulou (teclats) en un parell de temes. La producció ha anat a càrrec de la pròpia banda, de la mescla se’n va cuidar Max Walker i de la masterització Ayumu Matsuo als estudis LaVache a França.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada