diumenge, 14 d’agost del 2022

GENTLY TENDER, TERAPÈUTICS

NOU REGISTRE

Ritmes parsimoniosos que ens ajuden a percebre de nou la vida com el que en realitat és, algo exclusivament teu. Lletres reflexives, sobre el que no hem de repetir. Així sona Take Hold Of Your Promise!

És el debut de Gently Tender, la banda de Londres formada per Sam Fryer, Will Doyle i Peter Mayhew després de desfer Palma Violets, més Celia Archer de The Big Moon i Adam Brown. Sortirà a finals de mes via So Young Records amb producció de Matthew E. White. El van començar a embastar al mateix estudi del músic i productor a Virginia, l’Spacebomb, per acabar enllestint-lo als mítics Rockfield Studios de Gal·les.  

(fot Holly Whitaker)

Comparteixen el segon senzill, aquest True Colours, gravat a les històriques coves de Chislehurst, al sud-est de Londres, de la que Fryer explica: ‘Així per sobre, la cançó sembla una conversa entre dues persones. Però en realitat, es basa en una conversa amb mi mateix, sobre emocions no desitjades, com l’ansietat i la depressió, amb les que ensopego sovint. Mostrant interès per aquests sentiments i demostrar-los que estic disposat a ser pacient amb ells, passen a ser una amenaça menor’. Enfrontar-se als propis dimonis, és una bona teràpia. A més d’estalviar-te una pasta amb psico-analistes. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada