dimecres, 10 d’agost del 2022

PANDA BEAR & SONIC BOOM, COM SI JUGUESSIN A FER PASTETES

A LA VISTA

Noah Lennox (Panda Bear) i Pete Kember (Sonic Boom), tenen una amistat que ve de mitjans de la dècada del 2000, pels voltants del famós Person Pitch.

Des de llavors, hi ha hagut diverses col·laboracions i el fet que tots dos acabessin vivint a Portugal segurament haurà fet la resta. Tenen preparat per, en teoria, a mitjans de mes i via Domino Records, el seu particular divertiment, aquest Reset, un àlbum que diuen no ha sortit abans per les dificultats que han tingut amb els permisos i els preus, donada la gran quantitat de samples que es troben per allà ‘camuflats’ en cada cançó.

Mentre que en el primer avançament, Go On, es submergien en els ritmes de The Troggs, en el segon que comparteixen, aquest Edge Of The Edge, exploten els doo, doo bee doo, del clàssic de 1963, Denise, de Randy & The Rainbows. Amb el vídeo, incorporen el missatge de la saturació tecnològica, sentint-se com si estiguessin atrapats dins d’un Trapper Keeper (sí, la carpeta amb separadors).

Sonic Boom ha explicat: ‘El disc, va néixer d’una conversa amb Noah i una idea meva que consistia en prendre el començament d’algunes cançons increïbles. Aquelles que quan escoltes els primers acords, ja saps que funcionarà l’enllaç’. Que bé que s’ho passen. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada