dissabte, 13 d’agost del 2022

CHEEKFACE VOLEN TANCAR EL CERCLE

NOU REGISTRE

El pop desenfadat de Cheekface continua regalant-nos porcions de glòria. Carregades de ritmes sexys per moure els malucs sense parar, s’enganxen que dona gust.

Després de Therapy Island, el seu debut el 2019 i Emphatically No de 2021, el terceto de Los Angeles format per Greg Katz (veu, guitarra), Amanda Tannen (baix) i Mark “Echo” Edwards (bateria), fan entrega, amb la discreció de la gent educada, del seu tercer àlbum, aquest Too Much To Ask que han estat covant durant els dos darrers anys i que han enregistrat aquest 2022.

(fot Miriam Brummel)

En un comunicat, Katz ha dit sobre el disc: ‘Crec que més o menys en el darrer any, s’ha format com una bola al voltant de moltes coses que tots ja sabíem, però que potser no sabíem que sabíem’ en relació ha una certa evidència del que son les contradiccions humanes... i continua: ‘La commoció per la reclusió i la commoció per l’alliberament, la crida a l’activisme i l’assumir la resignació, voler el millor pels teus, però veure el pitjor de tu mateix. La sensació secreta de que la teva vida és en principi divertida, però més aviat trista la major part del temps, excepte en aquells moments en que és la major part del temps trista però tot i així, una mica divertida’. La seva música és igual. La vida és una broma, però l’àlbum, és el disc de l’estiu.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada