dijous, 11 d’agost del 2022

THE BOBBY LEES, PASSIÓ PER TRANSPIRAR

A LA VISTA

Em recorda a les stars dels 80. Des del col·leguisme i l’honestedat, dosis de robust rock, una darrera l’altre, fins a tretze. És Sam Quartin i està disposada a demostrar que l’única cosa important, és suar la cansalada.

Amb la seva banda, The Bobby Lees, te preparat el seu debut amb Ipecac Recordings per aquest octubre. Es diu Bellevue i en dona explicacions: ‘Li vaig posar aquest nom, perquè quan escolto les cançons de l’àlbum, escolto a alguna persona passant per totes aquestes mateixes coses, històries que ara poden provocar riures tornant-les a explicar. Així que son un recordatori per a mi, de que les coses més doloroses i intenses, acaben sent les que t’ajuden creativament’. Cal posar-hi una mica de ganes.

Després de Skin Suit de 2020 que els hi va produir Jon Spencer, i de la gira corresponent, es van traslladar de la seva residència habitual a Woodstock, NY fins a Nashville, als estudis Sputnik Sound. En aquesta ocasió els hi va produir Vance Powell (Jack White, Chris Stapleton) del que la mateixa Quartin diu: ‘Per lo general, quan escric les cançons, son bastant senzilles. La banda agrega les seves pròpies idees que els hi fan com un esbandit i al final, Kendall ajuda a fer-les més emocionants’.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada