diumenge, 12 de novembre del 2023

ALONE AGAIN OR – THE DAMNED vs LOVE

COVERS

D’una versió, el diccionari en diu només: presentació diferent d’una obra artística. No es mullen gaire.

En alguns casos, aquesta presentació pot venir marcada per la voluntat de mostrar un reconeixement explícit a l’original. Aquest reconeixement, també pot presentar un costat sorprenent, sigui, per exemple, perquè la versió és igual de bona a pesar de no ser la primitiva, o perquè no hauries dit mai de qui surt el reconeixement.

Hi ha originals d’un mèrit innegable, que clamen al cel que se li dediqui un carrer o plaça en cada ciutat del planeta. La seva gegantina popularitat deriva en que qualsevol, per estrany que sigui, pot fer-li el seu particular homenatge... fins i tot esplaiar-se amb un vídeo surrealista.



Alone Again Or, és una cançó composta per Bryan MacLean, membre de la tortuosa banda Love, traspassat amb 52 anys el 1998 i germanastra de Maria McKee (Lone Justice). La van enregistrar el setembre de 1967 a Sunset Sound Records a Hollywood, pel seu tercer àlbum, l’enlluernador Forever Changes.

Entre altres, hi ha la versió que l’abril de 1987, vint anys justos després, van treure com a single The Damned i que anava inclòs en el seu setè àlbum d’estudi que duia per nom Anything (MCA Records – 1986). El vídeo està dirigit per l’anglès Gerard de Thame, però be el podria haver conduit el mateix Jodorowsky. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada