dimarts, 7 de novembre del 2023

EN UN MÓN QUE NO ESCOLTA

GRRRL GANG – "SPUNKY!"

NOU REGISTRE

No prou satisfetes amb la incontinència del collons del K-Pop, des del continent asiàtic i el seu costat més exòtic i consumista, llancen, de tant en tant, propostes que son còpies occidentals. Això sí, quan copien son els millors.

Grrrl Gang son un tercerto que es van conèixer a Yogyakarta i impulsats per les seves particulars inquietuds, es van traslladar a la mega city de Yakarta, on amb l’ajut de Lafa Pratomo, un productor que allà és un dels reis del mambo, acaben de debutar amb Spunky!, editat conjuntament per Big Romàntic Records, Trapped Animal i Kill Rock Stars, fa cosa d’un mes. 

Son deu cançons creades enmig de canvis importants en les vides d’Angeeta Sentana (veu, guitarra), Edo Alventa (guitarra) i Akbar Rumandung (baix) en les que expliquen històries sobre mals hàbits, desesperança, impotència i virtuts similars. Per dissimular i malgrat les circumstàncies, expliquen que ‘l’actitud sempre ha volgut ser d’esperança, coratge i humor’.


Es queixen també de que les oportunitats de tocar a Indonèsia son molt limitades, però no perden l’ànim. ‘És difícil aconseguir un permís per tocar aquí a Yakarta’, explica Rumandung. Per això sovint toquem en la sala d’estar d’amics o en una barberia, on sempre hi ha la possibilitat de que arribi la pasma i ens faci plegar els bàrtuls’. Val més una copia bona que vint-i-cinc mals originals.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada