dimecres, 8 de novembre del 2023

‘LAMINGTON’ FET MÚSICA

THE BRIGHTS – “OYSTER ROCK!”

NOU REGISTRE

Mentre el feixisme torna a donar la cara des de diferents fronts, les agradables tonades de The Brights son el millor antídot per fer-li una bona botifarra.

Amb l’actual formació de cinc membres, el grup de Northern Beaches, al nord de Sydney, ens presenta plàcides guitarres que dibuixen unes melodies emblemàtiques que fan que, per uns instants, deixem d’enyorar tots aquells prodigiosos tàndems musicals australians de la dècada dels 80.

Sorgits el 2019, després d’un parell d’EP’s entreguen el seu esperat primer àlbum, aquest Oyster Rock! que sortirà el primer de desembre via Meritorio Records. Dotze cançons que impregnen l’atmosfera d’olor al típic pa de pessic australià recobert de xocolata i coco, clamant al cel que les coses passin a càmera lenta, mentre fem una pausa en una cafeteria de camí a la platja de Bondi.



Amb artesania DIY, Sunny Blayney (veu, guitarra), Dylan Ferguson (guitarra), Samuel Morris (baix, veu), Will Maddock (teclat, veu) i Cooper Anderson (bateria) gairebé acomiadaran l’any de la millor manera possible... i aquí ho deixem. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada