dissabte, 25 de novembre del 2023

CANALITZA (i UTILITZA) LA TEVA RÀBIA

PROBLEM PATTERNS – "BLOUSE CLUB"

NOU REGISTRE

S’ha acabat el bròquil! canten en cada un del dotze torpedes el quartet de Belfast.

Problem Patterns son Alanah Smith, Bethany Crooks, Beverley Boal i Ciara King. Es van activar com a banda el 2018 amb un ràpid crescendo en l’escena de la capital d'Irlanda del Nord passant a ser una de les bandes que sostenen amb força el moviment Riot Grrrl. Encara no fa un mes que van llançar el seu debut en format LP, aquest Blouse Club, via Alcopop! Records, enregistrat i mesclat per Niall Doran a Start Together Studios i masteritzat per Peter J Moore a The E Room a Toronto.

No expliquen res que no sapiguem. Insisteixen en reclamar l’atenció sobre la misogínia i l’homofòbia, en tots els àmbits. També denuncien la indecent apropiació de la cultura per part de la industria institucional. I per extensió, a la classe política incompetent i els seus continus intents de privatitzar l’NHS (el sistema sanitari).



Obren l’àlbum amb el terrabastall – com si fos l’únic de tot els disc – de YAW (un acrònim del ‘Yes All Women’ que antagonitza el hashtag  ‘Not All Men’). Smith canta #A quí truquem per demanar ajuda? – Quan l’ajuda em sembla una amenaça?# A Advertising Services és Boal que canta #Quan la gent passi gana – Es menjaran als rics!# o de nou és Smith que, amb contundència, crida reconeixent l’esgotament que comporten les malalties cròniques (recordem que els metges no curen, sinó que creen malalts crònics, això és afegit nostre) a Picture Of Health #Mai seré la imatge de la salut – Només vull estar bé amb mi mateixa!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada