diumenge, 26 de novembre del 2023

CONSIDEREM-HO

POP CRIMES – “GATHERED TOGETHER”

NOU REGISTRE

La que es cregui que Europa és el Club Esportiu Unió Europea, segurament també es creurà que els anglesos han deixat de ser europeus o que els francesos no poden fer bones cançons pop.

Ara estan en ratxa. A bandes com En Attendant Ana, The Soap Opera o Special Friend per dir-ne només tres, s’ha d’afegir a Pop Crimes, un quartet de París productor de nostàlgiques melodies propulsades per Romain Meaulard (En Attendant Ana) guitarra i veu, Nicolas Pommé (Young Like Old Men) també guitarra i veu, Quentin Marquès al baix i Morgane Poulain (Blondi’s Salvation) a la bateria.

(fot Clara Chevrier)

S’hi van posar el 2019 – homenatjant a Rowland S. Howard al posar-se com a nom Pop Crimes – i després d’alguns singles i el brillant EP Don’t Look Back d’aquest passat mes de març, demanen pista i treuen aquesta petita gemma que es diu Gathered Together, via Howlin Banana Records, Safe In The Rain Records i Les Disques Du Paris. L’han gravat i produït ells mateixos a l’estudi Faidherbe, amb la col·laboració de Guillaume Siracusa i Benoit Couribet per la mescla i la masterització respectivament.



Talls com Please Come Back In The Game, amb les seves veus pentinades, els casi sis minuts de What You Loved o Memories i les seves guitarres esmolades, son capaços de que els estimem no només per haver inventat la guillotina.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada