dissabte, 4 de novembre del 2023

ATERRATGE D’EMERGÈNCIA

MGMT – “LOSS OF LIFE”

NOU REGISTRE

Hi ha estrelles, que es sostenen en el firmament fins que cauen i s’estrellen.

MGMT no s’han estrellat però han perdut la brillantor dels astres. El duo de Middletown, el 2006 es van enfilar per tot arreu i van tenir temps per treure un parell d’àlbums que van engruixir el grup de millors discos pop de finals de la primera dècada del nou segle. Eren Oracular Spectacular (Columbia – 2007) i Congratulations (Columbia/Sony – 2009).

Després la fórmula va anar deixant de fer efecte amb un parell d’àlbums més, fins aquest cinquè disc de la seva trajectòria, que si tenim en compte Mother Nature, el primer tema que comparteixen, anem fent pista que ve l’aterratge d’emergència.

L’àlbum es diu Loss Of Life, el primer que els hi edita el segell independent de Nova York, Mom+Pop i que té previst el seu llançament per finals de febrer. Porta 10 noves cançons amb producció de Patrick Wimberly i mescla del seu habitual col·laborador en aquestes tasques, Dave Fridmann. Així descriuen la cançó: ‘Parla de la mitologia arquetípica de MGMT, d’un heroi que intenta aconseguir que un altre heroi comenci el viatge que ha de començar’. 


Jordan Fish ha dirigit el vídeo de suport, del que diu: ‘Espero que la història faci feliç a la gent i faci connectar a la família, amics i inclús al regne animal’. Ja poden anar fent broma. Benjamin Goldwasser i Andrew VanWyngarden han arribat a aquesta conclusió: ‘Musicalment parlant, som al voltant del 20% del que se’n diu AC (Adult Contemporany Music) i no més, per favor’. Ja sabem què vol dir això.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada