dissabte, 11 de novembre del 2023

CAÇANT AL VOL

CHAYSE PORTER – “ENDLESS / BOUNDLESS”

NOU REGISTRE

És un artesà del pop. Li agrada recrear-se en els detalls i es deixa portar per les coses que van passant a cada moment.

Amb un peu a San Francisco i un altre a Birmingham, Chayse Porter ha donat una volta més al seu sistema creatiu per aquest segon treball. Li va venir com una inspiració sobtada i es va posar a treballar ràpidament, sol i sobre la marxa. ‘No volia quedar-me assegut, pensant en una sola idea massa temps i que la inspiració s’esfumés. Per a mi era més important expressar-me de manera immediata que de forma correcte’ explica Porter. El disc es diu Endless / Boundless i sortirà a finals de gener via Earth Libraries.

Aquest Lead Pipe Cinch és el segon senzill que comparteix, després de Rolls Of 35. ‘Seguint el ritme de la rentadora que tenia a l’habitació del costat, vaig començar a taral·lejar la tonada’. Qui no s’ha trobat en un cas semblant? Així el tema comença amb un suau gronxament per acabar llançant-nos a una mena de xuclador, que utilitza per parlar-nos dels perills de l’Amèrica actual, fent un símil amb el títol de la cançó, que agafa el nom de l’argot utilitzat als hipòdroms les primeres dècades del segle XX.


Bàsicament, una cingla de plom significa que ho tenen tot resolt. Que està tot lligat i ben guardat’ diu Porter, ‘Ho comparo amb el sistema apanyat dels Estats Units i en com estem de malament els uns amb els altres’. D’aquesta manera, aprofita per dir-nos que no sempre surten les coses com un pensa que sortiran. Interpretació i missatge directe en vena.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada