diumenge, 5 de juny del 2022

ALTERED IMAGES ENS VOLEN CONTAGIAR... OPTIMISME

NOU REGISTRE

La banda escocesa Altered Images, poden presumir de que amb tres àlbums, van passar a les llistes de lo milloret de la new wave britànica de la dècada dels vuitanta.

Clare Grogan

Happy Birthday (1981), Pinky Blue (1982) i Bite (1983), així, un any seguit darrere l’altre ocupaven una bona part del panorama post-punk de l’època. No han desaparegut mai del tot. Al ser una banda considerada, al llarg de les darreres dues dècades, han anat fet diverses aparicions i recentment ho han fet acompanyant a The Human League. Per això, si es pot dir així, tornen per la porta gran. 

Newcastle –març 2022

A finals d’agost treuen material nou després de 38 anys. L’àlbum, enllestit des de finals de setembre passat, es diu Mascara Streakz i veura la llum via Cooking Vinyl Records. La formació continua estan liderada per Clare Grogan i Stephen Lironi i per a l’ocasió els han acompanyat Bernard Butler (Suede, McAlmont & Butler) i Bobby Bluebell (The Bluebells).

(font:facebook)

Lletres i música d’enèrgic electro-pop, d’exaltació de la vida i optimisme desbordant. La seva intenció: que no oblidem però que intentem passar-nos-ho tan be com puguem fins el final. D’aquest primer clip, Clare ens diu: ‘Aquesta cançó és el meu homenatge a totes les nits boges que he tingut. Crec que és una metàfora de la vida! La diversió, el ball, el drama, les llàgrimes, les copes de tequila, la luxúria! Va ser inspirada per tots els grups amb els que ha ballat per tot el mon, des de Kraftwerk fina a Tom Tom Club. Un DJ moltes vegades m’ha salvat la vida’.  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada