dissabte, 25 de juny del 2022

KIKAGAKU MOYO, ELS HI SEGUIREM LA PISTA

NOU REGISTRE

Navegar per damunt dels pensaments, pot ser de les coses més interessants i revolucionàries. La música de Kikagaku Moyo ha sigut un dels transports habituals dels afeccionats a la nàutica.

Amb una certa tristesa, al llarg d’aquest any ens aniran dient adéu des de dalt dels escenaris d’algunes ciutats. És així perquè amb aquest cinquè disc, i després de gairebé una dècada, la banda de Tokio, notifica també que fa una pausa indefinida. L’àlbum de comiat es diu Kumoyo Island i ha sortit via Guruguru Brain, el segell fundat el 2014 amb seu a Amsterdam – la seva ciutat d’acollida – pels membres de la banda Go Kurosawa i Tomo Katsurada

El van enregistrar entre Amsterdam i els Tsubame Studios a Asakusabashi, Tokio. Son onze temes dels que diuen haver-se inspirat en l’ambient familiar del seu lloc de naixement, un cop es van poder desplaçar lliurament. Estils tradicionals, evocadores lletres extretes d’antics llibres de poesia trobats en llibreries de vell de Tokio o d’arrels llunyanes com Meu Mar, una versió d’un text del músic i escriptor brasiler Erasmos Carlos. Esperem que com altres bandes abans que ells, la notícia només sigui un farol. De moment però, seguirem utilitzant els oratjosos registres que ens deixen, com el millor mitjà de transport.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada