divendres, 10 de juny del 2022

DEATH HAGS, MÚSICA i MÀGIA

ALTRES REGISTRES

La música de laboratori, te gairebé l’obligació de presentar-se en formes que no siguin massa convencionals. Cada estil demana la seva imatge comercial i l’electrònica de pop-ambiental que destil·la Death Hags, sap utilitzar-la.

Lola Jean, també Lola G, actualment resideix a Nova York, i des d’allà va aportant el seu granet de sorra a les experimentacions dintre del grup DIY. Ha compartit un nou tema que va acompanyat d’un vídeo dirigit per ella mateixa del recent editat BIG GREY SUN#4. La cançó és This ∞ Mind (This Endless Mind) i és una de les vuit que inclou el llançament.

This ∞ Mind va ser escrita i inspirada per la grandesa mística mentre passava uns dies a la zona de High Desert, al sud de Califòrnia. El conjunt de temes, resulta però, tot ell, introspectiu, per mirar de comprendre el que ha passat i està passant.

Fa una mica més de dos anys que va començar el camí BIG GREY SUN, un conjunt de diferents entregues, tots emmarcats per la calidesa de les seves composicions. Per aquesta ocasió, s’ha empescat un Vinyl Postcard d’edició limitada amb un tema inèdit, 11.11 que inclou, a l’hora de fer la comanda, l’opció de que se’t concedeixi un desig ... el que estàs pensant no val. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada