dijous, 16 de juny del 2022

LES SESSIONS NOCTURNES DE PSYCHIC ILLS

FRKWYS Vol. 4​.​5: Nowhere in the Night

NOU REGISTRE

Els que en saben, no es cansen de repetir que no s’ha de tirar mai res. Saben molt be, que el temps pot reconduir les coses i donar-los l’opció de tornar a tenir vida.

Psychic Ills, el 2009 van fer una gira amb Butthole Surfers i els de Brooklyn  van convidar a trobar-se amb ells a Gibby Haynes, per fer alguna cosa per la sèrie d’àlbums col·laboratius FRKWYS. La trobada va ser l’any següent. El resultat, una fascinant sessió que va durar, segons diu la web, des de les 10 de la nit fins les 4 de la matinada del 5 de febrer de 2010. Això va passar, instal·lats a l’estudi de gravació de Monster Island de Brooklyn, amb la supervisió a la taula de so de Matt Boynton.

Amb la mort fa un parell d’anys de Tres Warren, van rebuscant material d’arxiu, d’aquest que sempre s’ha de guardar i així és com, condensat en l’espai que permet un LP, aquell enregistrament, ara veu la llum. Li han posat per nom Nowhere in The Night i s’anuncia com FRKWYS 4.5. En ell podem escoltar les improvisacions de Gibby Haynes (veu, sintetitzador), Elizabeth Hart (baix), Brian Tamborello (bateria) i el malaguanyat Tres Warren (guitarra, loops, percussió, harmònica) desenvolupades en vuit temes experimentals compartits feliçment per la Liz.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada