divendres, 10 de juny del 2022

OF MONTREAL, C<*D FUCK FUCK FUCK

A LA VISTA

La banda de pop acadèmic d’Athens Of Montreal, es manté en peu de guerra amb un nou treball. És el que fa 18 de la seva interessant trajectòria i conserva la frescor del primer i l’eficaç evolució temporal del darrer.

Ho havien deixat el gener de 2020 amb Ur Fun i ho reprenen després de la darrera plaga bíblica, amb aquest Freewave Lucifer F<ck F^ck F>ck, que tornarà a sortir via Polyvinyl Records, a finals de juliol, si Déu vol. Va ser enregistrat al llarg de 2021 i és un reflexa del que ja va sent habitual en els treballs que es van editant en l'era post-plaga bíblica: l’aïllament i les condicions para-normals. ‘L’experiència de senzillament tractar de mantenir el cap fora l’aigua i navegar durant els dos anys que va durar, te un paper molt important en el disc’ explica Kevin Barnes.

(fot Christina Schneider)

Els títols d’Of Montreal sempre cal revisar-los. Així, d’aquest Freewave Lucifer F<ck F^ck F>ck el mateix Barnes diu: ‘Freewave és el vocable per a l’expressió artística feroç i intractable. Lucifer és l’àngel de la il·luminació i la dilucidació. “Fuck” és el que diem quan les coses van molt be o molt malament’. 

Ha compartit un primer tema, Marijuana’s Working Woman, del que també es poden saber coses de la mateixa primera mà: ‘La lletra és com un collage de tot el que anava percebent i absorbint al llarg d’aquell període de temps. Vaig canviar l’alcohol per l’herba a mitja pandèmia i a això es refereix el títol de la cançó’. Al final aprendrem a no veure missatges estranys.

El vídeo que l’acompanya és de Madeline Babuka Black i el disseny de la coberta és de David Barnes, son germà. 

La llista de cançons:

1. Marijuana’s a Working Woman
2. Ofrenda-Flanger-Ego-à Gogo
3. Blab Sabbath Lathe of Maiden
4. Après Thee Dèclassè
5. Modern Art Bewilders
6. Nightshift
7. Hmmm




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada