dilluns, 6 de juny del 2022

KITIMOTO, UNA SUMA DE FACTORS

NOU REGISTRE

Aquest és un àlbum compost per 10 cançons que expansionen en el temps, cobrint influències de bandes clàssiques que van des del pop-punk de The Only Ones a l’indie més urgent de Pavement.

L’expansió també ve donada pel recorregut del seu líder, Jon Douglas (la seva feina de veritat és biòleg), que porta tocant des de fa més de 15 anys per l’escena DIY de Phoenix. Kitimoto és l’envàs on hi ha col·locat un recull del que porta fent des de principis de la dècada de 2000 en combinació amb alguna de més recent. Li ha posat per títol, Vintage Smell, que sortirà a finals de mes via Fort Lowell Records.

Es va fer acompanyar per la guitarra de Jason P. Woodbury, el baix de Zane Gillum i la bateria de Cavan Noone per enregistrar en cinta de 2” a finals de 2020 i principis de 2021, el disc. Ho van fer a l’Oracle Recording a Linda Vista, amb el productor Austin Z. Owen. Això es troba en el cor d’una comunitat establerta el 1910 i que el 1968 l’artista Charles Littler va convertir en la seva llar. També va ser on Andy Warhol va rodar el seu famós western Lonesome Cowboys. El resultat no només recull una mostra de les composicions de Douglas, sinó que refà un circuit de vida inspirat en una forma de funcionar, que mai canvia.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada