dissabte, 11 de juny del 2022

ASTA RANGU, NOISE POP HQ

NOU REGISTRE

A vegades de la manera més fàcil i insospitada, apareix un grup que t’enganxa des de la primera cançó. Com amb els neozelandesos Asta Rangu i aquest Entertainment.

Amb un pop de guitarres brillants i unes tonades que – permeteu-me la cursilada – fan sortir el sol, s’ha convertit, aquí on soc, en el més escoltat de la setmana i sense cap dubte, ho serà també del mes. Des de 2017 que és el joguet de Richard Ley Hamilton (Males) al capdavant del quartet format per alguns dels millors musics de l’escena de Dunedin, com Julie Dunn (guitarra), Angus McBryde (baix) i Josh Nicholls (bateria). 

(fot Alex Lovell-Smith)

Acaben d’editar un nou treball, ENTRTNMNT, vuit joies pop enregistrades i produïdes per De Stevens (Marlin’s Dreaming) a Te Korokoro o te Tūī de la Universidad d’Otago i Trace / Untrace Records HQ a North East Valley de Ōtepoti/Dunedin.

Les lletres del disc, en general son contemplatives i exploren els suposats valors del progrés i l’escapisme. Aquest Too-Zooma, va ser el primer dels tres senzills previs a la sortida de l’àlbum. La banda explica de la cançó: ‘Va ser escrita a Londres, i tornem a imaginar el metro en un dia d’estiu estranyament tempestós, amb cels d’aquells que et cauen a sobre, previs a la calma buida i el desaferrament de la multitud que circula’. Èpic, inquiet, d’urgència plena. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada