dilluns, 13 de juny del 2022

AMBASSADOR HAZY, MENTRE S’AIXECA EL TELÓ

NOU REGISTRE

Som davant d’una nova epifania de psych-pop. Som davant d’un dels millors representants de l’escena neo-psicodèlica i ve amb dues bones noves.

La primera, el llançament del segon disc d’Ambassador Hazy, The Traveler. Onze cançons que rastregen per entre nebuloses que parpellegen i profunditzen, si ho desitges, en espais de reveladores realitats. 

El reconegut music Sterling DeWeese – membre dels Heavy Hands que van editar Smoke Signals el 2008 – després de Glacial Erratics d’ara farà dos anys, es posa de nou al darrera de guitarres fuzz, wah wah’s, acústiques i percussions varies per, a través de la seva veu escanyada, completar una nova cerimònia vestida des d’una llampant portada obra d’Erin Klauk.

La segona nova, és l’edició de l’àlbum Relax Your Mind. Un disc que com a Terrapin Gun, DeWeese va completar a finals dels 90 i principis del 2000, acompanyat del seu amic Scott. Per aquest viatge, també es van afegir Sir Richard Wentworth (baix, teclats) i Carolyn Klump (bateria). Dues gemmes. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada