dijous, 9 de juny del 2022

PIXIES – MADURACIÓ MODÈLICA

A LA VISTA

Black Francis s’ha desinflat. En comparació a un parell d’anys enrere, se’l veu molt be, rejovenit. Sembla que aquest serà l’esperit del nou disc, Doggerel.

L'observació és a partir dels dos vídeos que han penjat. El promocional, que explica per sobre, com ha anat la creació del nou àlbum i el tema que van compartir ahir, There’s A Moon On, la primera de les 12 cançons que formen part del flamant nou disc, el que fa vuit de la carrera Pixies i que arriba després de tres anys de la publicació de l'esplàndid Beneath The Eyrie.

L’àlbum en qüestió es diu Doggerel i te prevista la seva sortida per a finals de setembre, via BMG. El van enregistrar a Guilford Sound, a Vermont, amb producció de Tom Dalgety. Un estudi que va ser escollit perquè disposa d’una sala prou gran com per gravar tots junts i perquè diuen ‘és un lloc molt bonic per fer un disc’. Rejovenits i sensibles.

Abans de l’arribada de Doggerel, han llançat un EP amb algunes demos de les sessions d’estudi de Beneath The Eyrie i un parell de senzills, Hear me Out i Human Crime, que dit de passada, cap dels dos temes estan inclosos en el nou àlbum. Joey Santiago ha descrit el disc com un Doolittle Senior, com una continuació d’aquell segon àlbum editat el 1989.

Estem intentant de fer coses grans, atrevides i orquestrades. Les coses espontànies, m’agrada molt tocar-les, però després no pots reproduir-ho. Hi ha una altra manera de fer les coses, que podem fer-les amb aquesta energia molt especial que estem trobant’, diu Francis. Una vegada fet l’anunci del nou llançament, com és habitual en ells, cal estar alerta per la dinàmica promocional amb coses que van penjant en els diferents canals. 


La llista de cançons:

1. Nomatterday

2. Vault of Heaven

3. Dregs of the Wine

4. Haunted House

5. Get Simulated

6. The Lord Has Come Back Today

7. Thunder & Lightning

8. There’s A Moon On

9. Pagan Man

10. Who’s More Sorry Now?

11. You’re Such A Sadducee

12. Doggerel





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada