dijous, 2 de juny del 2022

MELTS, ESCENIFICA L’ACTUALITAT

NOU REGISTRE

Des de Dublín ens arriba el debut d’una banda que després de moure’s per diferents àmbits, es planten, facturant-ne un de propi que al final, és on més ha gust es troben.

Son Melts i el disc es diu Maelstrom. L'ha produït Daniel Fox (Gilla Band) i sortirà en quinze dies a través de Mother Sky. És, amb una mescla impecable de psicodèlia, garatge i kraut, que elaboren un producte viciós de mena, convertit en un debut polvoritzador. És, amb base a les guitarres trinxades d’Hugh O’Reilly, els maniàtics teclats que imposa Robbie Brady i les pertorbadores pulsacions rítmiques via Colm Giles al baix i Gaz Earle a la bateria, que deambularem uns quants dies pels paisatges sonors que configuren de la mà de les epístoles d’Eoin Kenny.

Les lletres ens parlen des de la introspecció, sobre temes relacionats amb l’estat del mon en el que vivim. Aquest Outlier, és el darrer senzill que comparteixen. Eoin Kenny ha comentat: ‘Tracta sobre la distancia que imaginem entre dos objectes en l’espai i com el pas d’una forma de vida a un altre cau en el vuit’. El vídeo que l’acompanya, l’ha dirigit A. Parkes i va considerar que tan la música com la lletra eren molt cinematogràfiques: ‘Vaig intentar donar-li un cert aspecte de cine clàssic, en un set inspirat en la ciència ficció, creat per escenificar la claustrofòbica lluita interna’. L'etern tema.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada