dimecres, 22 de juny del 2022

THE INFLORESCENCE, SOMNIS DE PASSAT i FUTUR

NOU REGISTRE

D’entre tot l’allau de noves bandes carregades de clixés, a vegades, en sorgeix alguna que pot ser el principi d’alguna cosa. Clixés inclosos.

Em diuen que el segell Kill Rock Star les ha fitxat pel seu àlbum de debut, després de que el mateix jefe Slim Moon les escoltés. Em diuen que, tot i que encara van a secundaria – menys Sasha A’Heam, la baixista, que ja està a la universitat – porten funcionant com a banda, editant fanzines i tocant per allà on les deixen posar la banya, des de que el 2019 s’ho van prendre una mica més en serio. Em diuen que sortien a buscar-se roba rara per les fotos i vídeos promocionals. En tinc prou per posar l’orella i escoltar el que fan The Inflorescence.

El disc que han tret el cuarteto de San Diego, es diu Remember What I Look Like i s’hi poden escoltar nou temes d’energia pop-punk irresistible. Fan bandera del seu status teenager amb cançons com So Much Of Nothing o The Truth, mentre que amb Tomorrow Night de casi 7 minuts, es pot comprovar que per la seva edat, van avançades. En el tema que tanca l’àlbum, aquest Board Game, se les veu posant-se a fer una migdiada, mentre somien que son les GTO’s i Tuesday Denekas, s’esgargamella com si li anés la vida. I nosaltres somiem que som les Mothers of Invention.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada