dilluns, 27 de juny del 2022

EADES – TRIOMFAR DE SORTIDA

NOU REGISTRE

La veritat és que trobàvem a faltar “la banda” del moment que de tant en tant floreix en terres angleses. Amb la benedicció i empara del global del consell de savis.

Es diuen Eades i debuten amb aquest Delusion Spree, que els hi ha editat Heist Or Hit. Son un quintet de Leeds amb la supèrvia característica anglesa: ‘Hem anat a fer un clàssic’ afirma el cantant Harry Jordan. També amb els peculiars talls enganxosos i plens d’energia: ‘Teníem 15 dies per convertir una granja de Yorkshire en un estudi de gravació i gravar 16 pistes. El sentit urgent, va tenir un efecte important en el disc. Va ser fonamental el so autèntic, enèrgic i de immediatesa. També ens va anul·lar l’oportunitat d’afegir tonteries’ en paraules del bateria i productor Dan Clifford-Smith.

En el seu post-punk hi podem escoltar new wave i britpop pels descosits, des de la típica energia de qui comença i està segur de que es menjarà el mon. Que se’l menjaran, ara és el seu moment. Des d’aquí també connectaran pel contingut reflexiu de les lletres, les actuals addicions, problemes de salut mental i les escasses opcions de vida amb les que s’han de basquejar aquells que passen de la vintena. Han llançat un nou vídeo, aquest A Welcome Goodbye, on es veu a la banda en la disbauxa dels seus ja cèlebres directes. Així doncs, un d’aquells majestuosos àlbums de debut.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada