divendres, 17 de juny del 2022

FRESH, VERITATS A COP DE POP

NOU REGISTRE

La grandiositat del pop consisteix en que a través de la seva música, pintura o el que sigui, pots desfogar-te amb un punt d’alegria. Així ningú pregunta ni  t’emprenye.

Fresh son un cuarteto de Londres creat el 2015, que practiquen un punk més pop que punk. Esmolades guitarres al davant d’una percussió sincopada, cors pimposos i la fantàstica veu alta i clara de Kathryn Woods, autora de la majoria de temes. Han editat un parell de grans, el primer de títol homònim i el segon, Withdraw. L’abril de l’any passat van llançar l’EP The Summer I Got Good At Guitar i ara per a primers de juliol presenten Raise Hell, novament via Specialist Subject i també Get Better Records. Un nou treball amb onze vibrants cançons que reboten les unes amb les altres en un continu ball energètic.

Babyface el presenten com el single principal, quan en realitat podria ser-ho qualsevol altre dels onze talls. Woods explica d’ell: ‘És una cançó sobre tenir la ment sobreestimulada i subestimulada al mateix temps’. O sigui, que sembla que totes haguem de ser molt sàvies i en realitat, només les veiem passar i no aprenem una merda. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada