diumenge, 19 de juny del 2022

THE BETHS, SENSE POR

A LA VISTA

Cansats de tants tancaments i obstacles, tenien ganes de fer un disc per poder gaudir-lo en els directes, tant els assistents i assistentes, com ells i elles, mateixos i mateixes.

Malgrat les lletres carregades de malestar, pors i lluita, a The Beths els urgia encarar el que millor saben fer, cançons fresques, expansives. El seu tercer àlbum d’estudi es diu Expert In A Dying Field i te prevista la sortida per a mitjans de setembre via Carpark Records. El van començar a enregistrar el 2021, gairebé tot a l’estudi del mateix guitarra de la banda, Jonathan Pearce, a Karangahape Road, d'Auckland. Després de la pausa obligada, van venir els inevitables intercanvis d’arxius. Quan ens vam relaxar, el febrer van poder anar de gira pels EEUU i a la vegada van acabar de mesclar-lo, fins que a Los Angeles el van donar per conclòs.

Han compartit un primer tema, aquest Silence Is Golden. Una cançó plena de ganxos pop retallats a sobre d’uns imperatius i tossuts cops de bateria que propulsen el missatge de cansament i les seves conseqüències: ‘La cançó parla de l’estrès i l’ansietat que es manifesten com una intolerància al soroll’ va explicar Elizabeth Stokes, ‘...on cada nou soroll t’estressa més i més’. Entre totes ens hem de tranquil·litzar.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada