dimarts, 7 de juny del 2022

YEAH YEAH YEAHS, AMB ELLS VA COMENÇAR CASI TOT

A LA VISTA

Les més velles, encara recordem els seus primers concerts amb la gent apilada una damunt de l’altre per poder veure’ls en acció. Van engegar com pólvora.

Ha plogut molt, que es diu, des d’aquell Fever To Tell (Interscope Records – 2003) que va posar la modernor de cap per avall. Així, el terceto de Nova York, Yeah Yeah Yeahs ha anunciat, després de 9 anys d’editar el darrer treball, nou disc. Es diu Cool It Down, títol que segons la banda, és un préstec de la cançó del mateix nom, de l'àlbum Loaded, de la Velvet Underground i conté vuit nous temes que podrem escoltar a gust, a partir del 30 de setembre, via Secretly Canadian.

(fot David Black)

Karen O, amb posat teatral, a través d’un comunicat diu: ‘A tots els que han esperat, els nostres estimats fans, gràcies. Hem recuperat la nostra febre per tornar a explicar coses. Escriure aquestes cançons, va comportar una bona dosi de llàgrimes, calfreds i eufòria, en el moment en que el dolor desapareix i la veritat es revela’. 

Amb la noticia, han compatit Spitting Off the Top of the World, una cançó amb l’habitual producció per part de Dave Sitek (TV On The Radio). ‘Vol ser una balada dura sobre la destrucció del planeta, però no mancada de fe’, han dit. Una balada amb un significatiu escupitajo d’un treballador sobre el parabrises d’una limusina. El tema compta amb Mike Hadreas (Perfume Genius) en els cors i la corresponent aparició estel·lar al vídeo que ha dirigit Cody Critcheloe, que ja va il·lustrar la portada del seu primer disc. Tornarà a començar tot o encara haurem d’esperar una mica més?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada