dilluns, 20 de juny del 2022

DIVIDER, ALTERACIONS COUNTRY NOISE

NOU REGISTRE

El duo de Los Angeles Dividers, ens proposen una hipnòtica mescla de country, psicodèlia i noise, que evidentment, no escoltaràs en cap turist-festival. Son en un altra nivell.

Han fet una mena de conjur amb les seves influències, per aconseguir un resultat sonor que no és nou, però sí tremendament original i fascinant. Després d’Once More With Feelin, un primer EP publicat el març de l’any passat, s’estrenen en format físic amb aquest Crime Of Passion que els hi acaba d’editar Primordial Void.

Com la cosa més normal, creen passatges sonors a partir de distorsions elevades al quadrat i les converteixen en cançons d’una bellesa terrenal que només els grans aconsegueixen fer. A partir d’uns arranjaments que es treuen de la màniga com qui es treu un conill – serà el conill blanc de Lewis Carroll? – ens submergeixen en murs de retroalimentació que ens transporten al costat únic de la vida.  


Samuel Miller i Lawrence Moody fan amb aquestes vuit cançons, que les postes de sol tornin a ser romàntiques, siguin al desert de Joshua Tree o al Pla d’Urgell. Tots el temes son obra seva, excepte aquest You Win Again de Hank Williams i la introducció a Wichita Reflection amb les veus dels Grateful Dead, Bob Weir i Robert Hunter





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada