dijous, 30 de juny del 2022

HICKEYS, OBSESSIONS i NEGUITS SENSE TREVA

NOU REGISTRE

Mai és tard quan es culmina i s’ha fet be la feina. Tothom les espera amb els braços oberts. Arriba l’esperat debut en gran format de Hickeys.

Van començar com qui no vol la cosa el 2018. Gires i alguns registres les han portat fins aquest brillant Fragile Structure que sortirà a mitjans de setembre. Tretze enèrgics temes dels que expliquen: 'Hi podem veure un munt de coses: endevinalles, missatges ocults, pistes... hem dissenyat un àlbum com si fos un artefacte per muntar i desmuntar. Explora diferents punts de trencament i la figura consegüent que emergeix d’una esquerda’ han explicat.

Son Marta Kunitsa (guitarra), Ana Erice (guitarra), Martina G. Compairé (baix) i Maite Barrena (bateria) i tot i que la base d’operacions l’han muntat a Madrid, son d’Astúries i d’Euskal Herria. Han compartit un nou tema, aquest Helicóptero, una cançó elèctrica, on la pietat la deixen per un altre moment. ‘Conté lletres claustrofòbiques que rulan per un espai superpoblat, on la incertesa, la por i la supervivència del més llest, determina el destí de la humanitat. Només volíem que sonés trencada, que et pertorbés’. A vegades, una mica de mala llet aporta grans idees.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada